Telefoni feaveaʻi
0086-18100161616
Imeli
info@vidichina.com

Faʻagasologa o Oloa Gaosia ofe

Faʻamamago ofe

E masani ona alu ile vaiaso e faʻaaoga le asu vevela e gaosi mai ile mu ole suauʻu e faʻapaʻu ma mago. I le taimi nei, o le vevela i le ogaumu malala e masani lava ona i lalo o le 150 ℃, mafuli e aveʻese le susu i totonu o le ofe, ina ia le foliga ma le tele o le ofe e le faigofie ona suia.   

1 (6)
1 (1)

Ofe solia auala

Faʻaaoga se masini e tuʻimomomoina le mago ofe i paʻu paʻu.

Ofe Muamua-Carbonization

O le vevela i totonu o le ogaumu malala e faʻatonutonuina i le 150 ℃ ~ 270 ℃, o le vevela decomposition o ofe e manino lava, ma acetic acid ma tar amata amataina.

1 (2)

Lafoa moli

O le vevela i totonu o le ogaumu malala o loʻo faʻamautuina i le 270 ℃ ~ 360 ℃, ma o le mea ofe e vave ona faʻataʻamiloina le vevela, ma maua ai le tele o mea faʻasolo, o le vaega autu lea o oloa masani a le polymer e pei o le acetic acid ma le ta. I le taimi o lenei tulaga, ona o le vave tele decomposition vevela o ofe, o le a faʻasaʻolotoina se tele tele o le vevela.

Afi Afi Afi

O le vevela i totonu o le ogaumu malala e maualuga atu i le 360 ​​° C. Ile taimi nei, a o faʻaauau pea le vevela o le vevela, ua aveʻesea mea le lelei o loʻo totoe ile malala ole ofe, ae ole kesi condensate na gaosia-o le winika vineka ofe e laʻititi lava.

Vaega Malulu

E faʻasolosolo malie ona faʻamaaliliina le malalafu ofe faʻatulagaina mai le maualuga o le vevela o le vevela i le 50 ° C i lalo o le tulaga o le leai o se ea i totonu o le tanu paʻu o le ofe, ona mafai ai lea ona aveʻese mai le tanoa.

1 (3)
1 (4)

Fetaomi faaleleia

O le paʻu kalone malulu ua omia i totonu o le carbon rod e se masini ma teu i totonu o se atigipusa.

1 (5)

Fautuaga

O le maualuga o le vevela o ofe malala o loʻo fuafuaina e tusa ma le faʻamoemoe o ofe malala.

I se tulaga lautele, o le vevela o le faʻamalamalamaina o le malala o le ofe mo le faʻatonutonu o le susū e sili atu ma le 600 ℃;

Malala mo le faʻamamaina o le vai, kuka malala, faʻamalulu malala, faʻasologa o le vevela i luga atu o le 700 ℃;

Karaponi mo le puipuia o le eletise ma le teteʻe, o le faʻasologa ole vevela e 800 ℃ ~ 1000, pe sili atu foʻi.


Taimi Post: Jul-06-2021